Ønsker I en ny
Designmanual?

t

Hos Zenvision kan vi tilbyde en designmanual. Det er meget vigtigt for enhver virksomhed at have en rød tråd i deres design, og nogle retningslinjer at følge. Dette hjælper med at holde jeres indhold konsistent, så kunden ikke bliver i tvivl om det er jer der er afsenderen.

Hvorfor er det godt at
Have en designmanual?

En designmanual er essentielt for virksomheder der ønsker at skabe en rød tråd og en stærk visuel identitet. Vi sørger for at skræddersy en designmanual der er innovativ, som vil hjælpe jeres brands visuelle udtryk på en konsistent og professionel måde. At få sådan en manual sørger for at du sikrer at dit logo, din typografi, farver og andre designelementer, præsenteres korrekt og harmonisk på tværs af jeres kanaler.

Derfor er en stærk visuel identitet altafgørende for at definere og differentiere jeres brand, så jeres kunder aldrig er tvivl om det er jer der er afsenderen. Vi sørger for at din identitet afspejler din virksomheds kerneværdier og unikke personlighed. Her vil vi komme til at arbejde tæt sammen med jer, for at skabe den bedste identitet for jer og jeres kunder, men også for at skabe et visuelt sprog der er autentisk, genkendeligt og tilpasset til jeres målgruppe.

Hvad indeholder
En designmanual?

En designmanual et vigtigt redskab til jer der driver en virksomhed, hvor der er flere der skal kommunikere jeres brand ud. Herfra kan de så altid slå op i vejledningen og se hvordan man må benytte de forskellige visuelle elementer. Det kunne f.eks. være jeres marketingsafdeling der dagligt skal sende budskaber ud fra jeres virksomhed. Derfor er det super vigtigt at have en stærk visuel identitet, og dermed en designmanual.

Lyder det som om at I kunne bruge en designmanual? Så tøv ikke med at tage fat på os!

Let's work
Together

Synes du hvad du har læst indtil videre, virker spændende? Så kontakt os endelig, og vi vender tilbage inden for 24 timer.

Fandt du ikke det du ledte efter
tag et kig nærmere på disse punkter

Lad din digitale ide
Komme til live

Udfyld formularen her hurtigt og nemt, og vi vil ringe dig op eller skrive en mail hvor vi kan tage en snak om dine ønsker. Ved at udfylde formularen acceptere du vores privatlivspolitik.