Vi tilbyder
Webshop løsninger

t

Udover enkle og flotte hjemmesider tilbyder vi også webshop løsninger. En webshop er altafgørende for dig der har produkter, du gerne vil sælge online. Det er vigtigt at brugervenligheden er i top og det hele kører som det skal. Det vil vi gerne hjælpe jer med!

Lynhurtige
Webshop løsninger

En langsom webshop løsning kan negativt påvirke dine kunders tillid til virksomheden, og det kan føre til de forlader din webshop. Derfor vægter vi hastigheden højt, og sørger for at optimere siden.

Vi forstår nemlig vigtigheden af en hurtig og pålidelig webshop. Vi vil arbejde tæt sammen med jer får at skabe en webshop, der er hastighedsoptimeret og har en høj ydeevne, samtidig med at den er brugervenlig og visuel flot.

Et tip man kan gøre for at hastighedsoptimere, er altid at sørge for at jeres billeders dimission ikke er for store. Derudover hjælper det også at komprimere dem, f.eks. ved hjælp af TinyPNG (www.tinypng.com).

Webshop løsninger til
Jeres behov og ønsker

Vi lægger meget vægt på hastighed og brugervenlighed, for at give vores kunder de bedste forudsætninger for få en professionel webshop løsning. Vi håber at i vil vælge os til at hjælpe jer med at opbygge en stærk online tilstedeværelse, der kan imponere dine kunder og øge virksomhedens succes.

Vi tilbyder også hosting og vedligeholdelse aftaler af vores kunders hjemmesider og webshops. Vores hostingaftale er med til at sikre at jeres hjemmesider og webshops altid er stabile, hurtige og sikre, så jeres data er godt beskyttet.

Vi vil arbejde sammen med jer for at skabe en webshop, som opfylder jeres behov, er brugervenlig, hurtig og visuel imponerende.

Sådan skaber vi solide
Webshop løsninger

1

Professionelle webshop løsninger

Vi leverer skræddersyede e-handelsløsninger, der vil imødekomme jeres behov og ønsker. Vi benytter WooCommerce som er WordPress fortrukne e-handels platform. Dette sikrer jer en solid og pålidelig webshop løsning, hvor i let kan udskifte produkter, beskrivelser m.m.

2

Brugervenlige og attraktive designs

Vi går meget op i at designet på vores webshop løsninger bliver visuelt tiltalende og brugervenlige, så de er nemme at navigere rundt i og benytte. Vi kombinere vores erfaringer inden for design og UX / UI, for at sikre at jeres kunder får den bedste shopping oplevelse, når de besøger jeres webshop.

3

Hastighedsoptimering

Som nævnt tidligere er hastighedsoptimering ikke noget vi går på kompromis med i Zenvision. Vi implementerer avancerede teknisk kodning og følger best practices, for at sikre at din webshop løsning indlæses hurtigt og leverer en kraftfuld ydeevne. Hurtige webshop løsninger vil resultere i tilfredse kunder og bedre konverteringsrater.

4

Skalerbar og let tilpasning

Vi sørger for at bygge jeres webshop, så den kan vokse sammen med jeres virksomhed. Her giver vi jer nemlig mulighed for at let at kunne udskifte indhold og tilføje nye produkter til jeres sortiment. Derudover vil der altid være mulighed for at man kan udvide funktionaliteten på jeres webshop, så den også vil imødekomme jeres fremtidige behov.

Let's work
Together

Synes du hvad du har læst indtil videre, virker spændende? Så kontakt os endelig, og vi vender tilbage inden for 24 timer.

Fandt du ikke det du ledte efter
tag et kig nærmere på disse punkter

Lad din digitale ide
Komme til live

Udfyld formularen her hurtigt og nemt, og vi vil ringe dig op eller skrive en mail hvor vi kan tage en snak om dine ønsker. Ved at udfylde formularen acceptere du vores privatlivspolitik.