Professionel hjemmeside
Hos Zenvision

t

Få en brugervenlig og lynhurtig webshop, eller en professionel hjemmeside med vores skræddersyede løsninger, pålidelig hosting og moderne design.

Interesseret i en
Professionel hjemmeside?

Det er vigtigt at have en stærk tilstedeværelse online, uanset hvad din virksomhed beskæftiger sig med. Vi sørger for en flot designet, optimeret, brugervenlig og professionel hjemmeside, som kan hjælpe jer med at nå ud til flere kunder. Det vil give dem et positivt indtryk af din virksomhed, samt muligheden for at interagere med dit brand.

Hos Zenvision er vi eksperter i hastighedsoptimering, som resulterer i en hurtigere hjemmeside, hvilket skaber en god brugeroplevelse hos kunden. Derudover hjælper en hurtig hastighed også på SERP'en (søgeresultaterne i Google), da det vægtes som en vigtig faktor.

Interesseret i en
Ny Webshop?

Webshop er et meget vigtigt værktøj, i den digitale verden. Vi tilbyder at lave jeres webshop i WooCommerce via WordPress, som er en de mest brugte og populære ecommerce platform. Her får I en professionel og brugervenlig webshop, hvor man let kan styre sit lager og ordrer fra.

Morten
Christoffer

Vi hjælper med
Hosting af websites

Udover professionelle hjemmesider og webshops tilbyder vi også hosting af vores kunders hjemmesider. Vores hostingaftale er med til at sikre at jeres hjemmesider og webshops altid er stabile, hurtige og sikker, så jeres data er godt beskyttet.

Vi sørger for at håndtere alt det tekniske, herunder opsætning, vedligeholdelse, sikkerhed og backups. Dette giver jer en bekvem og problemfri hostingaftale, der sparer jer for tid og besvær, velvidende at jeres websites og data er sikre.

Vi håber, at vi kan hjælpe jer med at opbygge en stærk online tilstedeværelse, der er hurtig, sikker og pålidelig.

Professionel hjemmeside
Kodet fra bunden

Hos Zenvsion er vores fremgangsmåde oftest at vi koder hjemmesiden fra bunden. Dette gør bl.a. at vi kan leve op til at i får en professionel hjemmeside der er sikker og troværdig. Dermed sørger vi for at hjemmesiden ikke får unødvendige data integreret hvilket hjælper meget på hastigheden på de hjemmesider vi tilbyder.

Derudover har vi også erfaring med at kode funktioner og features til siden. Det vil sige at i fx ikke skal betale for plugins til jeres website, og ikke behøver at have unødvendige bekymringer om det er troværdigt det i får udviklet hos os. Ønsker i en special udviklet funktion eller feature kan i også læse mere om vores udvikling her.

Let's work
Together

Synes du hvad du har læst indtil videre, virker spændende? Så kontakt os endelig, og vi vender tilbage inden for 24 timer.

Fandt du ikke det du ledte efter
tag et kig nærmere på disse punkter

Lad din digitale ide
Komme til live

Udfyld formularen her hurtigt og nemt, og vi vil ringe dig op eller skrive en mail hvor vi kan tage en snak om dine ønsker. Ved at udfylde formularen acceptere du vores privatlivspolitik.