Få nye it løsninger
Til jeres virksomhed

t

Hos Zenvision kan vi tilbyde it løsninger i form af avanceret programmering. Her kan vi tilbyde integrationer af systemer, webscraping, automatisering, databasehåndtering og meget mere. Vi kan også tilbyde nye funktionaliteter til jeres nuværende, eller fremtidige hjemmesider.

Funktionaliteter og
It-løsninger til jer

Vi tilbyder udvikling af skræddersyede digitale it løsninger til jer, som går udover bare hjemmesider. Med vores erfaring inden for web API, diverse programmeringssprog (C#, JavaScript, PHP), databaser og Cloud baserede teknologier, er det kun fantasien der sætter grænser. Det kunne være et bookingsystem, automatisering af indlæsning af data, en intern platform, eller noget helt andet.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og krav, så vi kan udvikle den it løsning som skaber mest mulig værdi.

Har i brug for
Webscraping?

Webscraping fungere ved at man kan hente data fra andre sider, via et system. Dette gør det muligt at kunne holde øje med ens konkurrenters webshops, overvåge deres produkter, priser, tilbud, og give jeres virksomhed en ekstra fordel på markedet.

Webscrabing kan være nyttigt i mange sammenhænge, f.eks. i forbindelse med markedsundersøgelser, konkurrentanalyser eller automatisk dataindsamling. Lyder det interessant? Så giv os et kald, eller skriv til os og vi finder sammen ud af hvordan i kan benytte webscraping til jeres næste it løsning.

Morten
Christoffer

Integration
Af systemer

Hos Zenvision har vores udvikler erfaring med integrering af diverse systemer. F.eks. CRM, regnskabssystemer eller integration af Mailchimp / Klaviyo til WordPress og andre CMS. Ved at få integreret systemer kan I spare tid og sørge for dine platforme fungere sammen og øge effektiviten på jeres it løsninger. Vi sørger for integrationen og tilbyder oplæring af sammenspillet af jeres systemer, så I kan få mest muligt ud af jeres platforme.

Databaser?
MsSql / MySql

En effektiv database er en nødvendighed for enhver virksomhed, der ønsker at få mest muligt ud af deres indsamlede data. Vi har erfaringer med at administrere, vedligeholde og opsætte relationelle databaser som MsSql og MySql.

Herunder har vi kompetencer indenfor det sædvanlige, som Stored Procedures, oprettelse af views, indeksering, joints og meget andet. Alt dette kan bruges til hastighedsoptimere jeres database, gøre dataen mere overskuelig, skabe relationer imellem tabeller og meget andet for jeres it løsninger.

Let's work
Together

Synes du hvad du har læst indtil videre, virker spændende? Så kontakt os endelig, og vi vender tilbage inden for 24 timer.

Fandt du ikke det du ledte efter
tag et kig nærmere på disse punkter

Lad din digitale ide
Komme til live

Udfyld formularen her hurtigt og nemt, og vi vil ringe dig op eller skrive en mail hvor vi kan tage en snak om dine ønsker. Ved at udfylde formularen acceptere du vores privatlivspolitik.